tirsdag 21. desember 2010

Klappet og klartMørket har senket seg.
Lillegutt sover så søtt, og min bedre halvdel er på jobb, etterfulgt av bowling og pils, så da har jeg huset for meg selv og kan kose meg med litt blogging ;)
Huset er julepyntet, pakkene er pakket inn, juletreet står til tining i kjelleren, og julaften nærmer seg med stormskritt.

Det lukter av svibler som har begynt å springe ut, og jeg kjenner at det kribler i magen når det nå nærmer seg julefri og feriedager sammen med min nærmeste familie.
Det skal bli deilig å bare kose seg og slappe av noen dager, og spise masse deilig julemat - gleder meg masse til pinnekjøtt på julaften!

Da jeg skulle ta julepynten ned fra loftet forleden, oppdaget jeg at jeg ikke hadde så mye pynt egentlig. Kun endel til treet.
Så da måtte jeg ut og fornye meg litt, og valget var lett - Maileg nissene er utrolig forseggjort og dekorative.
Ikke mindre enn tre stykker har jeg kjøpt, og i skrivende stund har jeg akkurat bestilt meg en fjerde på nett ;)Røde latteglass fra Green Gate har fått nytte som potteskjulere for sviblene, og de ble riktig så flotte.
Maileg har også lurt en liten lysgris inn i stua mi,samt 4 brune tøykremmerhus - og jeg må si jeg er svært så fornøyd meg shoppingen av julepynt.

Kun 2 arbeidsdager igjen! :D

1 kommentar:

  1. Kjempekoselig julehus hos dere nå:) Gleder meg til å komme på besøk.Og de nissene er bra fine ja! Klems fra bestebeste(mor)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...