torsdag 9. februar 2012

Prosjekt kjellergangen



Huset vårt består av 1. etasje, kjeller og et oppbevaringsloft.
Vi har gjort endel i kjelleren, som å gjøre om ett svært rom til bad og vaskerom, og å shine opp et rom til å bli flott kjellerstue/tv-stue.



Vi har ønsker om å få gjort noe med resten av kjelleren også, jeg har tidligere vist bilder av det jeg håper skal bli en garderobe etterhvert, mannen jobber (av og til) i et rom som skal bli vinkjeller(!), det er en vedbod der som skal forbli slik den er og så er det selve kjellergangen.



For det første er det det jo flere ulike dører der nede, samt at vaskerommet enda ikke har fått noen dør - men nå har snille pappan min skaffet 4 like dører, samme som den til kjellerstua og badet, så etterhvert blir det en ordning.





Trappen er helt forferdelig; veggpanel på trappetrinnene og mørk grå, så den må vi få gjort noe med, og så vil vi ha på smartpanel på veggene og skifte gulvet.





Gulvet må nok dessuten rettes av, da det bølger så smått når man går på det.
Fryseren som står under trappen, må inn i ett annet rom - tenker å ha en koselig liten krok under trappa etterhvert, med et lite skap eller bord med litt shabby pynt på ;) *drømme*

Nå som vi skal få en baby til på sensommeren, håper vi å få gjort unna endel til våren/sommeren - deilig å få ting i orden, så man ikke har slike byggeprosjekter hengende over seg!

-klem fra Hilde-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...