tirsdag 8. januar 2013

Blanke ark

I høst stod min snille pappa på for å fikse kjellergangen vår, nye ferdigmalte plater på veggene, nye dører til alle rom og nytt gulv - det ble så lyst og lekkert.Trappen, som rett og slett var GRUSOM, fikk trappefornyere - nye trinn, og undersiden ble malt hvit, det samme med gelenderet.Taket fikk et nytt strøk med hvitmaling.
Kjellergangen ble rett og slett forvandlet!Vi har enda ikke fått styla den.
Har kun hengt opp en tøff klokke og et skilt, begge fra Kremmerhuset.
Jeg står liksom litt fast, vet egentlig ikke helt hva vi skal plassere under trappa, eller hva vi skal ha på veggene.Tips taes imot med takk ;)

Mannen(!) kom med det flotte forslaget om å sette inn et gammelt vindu i veggen mellom gangen, og det som med tid og stunder skal bli hans vin/øl-kjeller.
Det ble utrolig flott!!Får vel prøve meg litt frem ang styling i gangen, kanksje noe å bruke de neste dagene på (mens lillesnuppa sover selvfølgelig ;) )-klem fra Hilde-

2 kommentarer:

 1. Så fint du har det :)
  Hvor har du kjøpt den wallstickersen: Welcom to wine country? Den var drittøff! :) Svar gjerne inne på min blogg, så får jeg det med meg :)

  klem Synnecharlotte(.com)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - alltid koselig med slike tilbakemeldinger.
   "Welcome to winecountry" er et emaljeskilt - det er kjøpt på Lobelia, tror jeg det var, men det er 3-4 år siden tenker jeg ;)
   -Hilde-

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...